Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste ST-Ravintolat Oy/ Faro Channelside Bar & Restaurant verkkokauppa

Rekisterinpitäjällä (ST-Ravintolat Oy) on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja luottamuksella tietoturvasuojan edellyttämällä tavalla. Tämä seloste täyttää verkkokauppamme informointivelvoitteen.

Verkkokauppamme käyttö on avointa kaikille, eikä sivujen selaaminen edellytä erikseen rekisteröitymistä.

Sivuston käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen käyttäjä voitaisiin tunnistaa muutoin kuin välttämättömien tietojen osalta, joita tarvitaan tilatun palvelun toteuttamiseksi. Sivustolla on käytössä kolmannen osapuolen kohdistusevästeitä, kuten Google ja Facebook. Evästeiden avulla kohdennettu mainonta sinua kiinnostavista tuotteista on mahdollista, kun vierailet muilla sivustoilla. Evästeiden käytön voit poistaa selaimesi asetuksista.

Tilastollisen tiedon seurantaan voidaan käyttää Google Analytics Dashboard for WordPressiä kokonaiskävijämäärien, suosituimpien tuotteiden ja vastaavien tietojen analysointiin, ei kuitenkaan yksilötasolla. Tietoja hyödynnetään palvelun kehittämistyössä, ja ainoastaan henkilöstö, joiden työtehtävät sitä välittömästi edellyttävät, pääsevät tarvittavissa määrin käsittelemään tunnistetietoja lain edellyttämällä tavalla. Tunnistetietoja ei saa luovuttaa sivullisille muutoin kuin laissa erikseen säädetyissä tapauksissa.

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

1. REKISTERINPITÄJÄ

ST-Ravintolat Oy (1715252-9)

Yhteystiedot: Veneentekijäntie 6, 00210 Helsinki

2. REKISTERÖIDYT

Verkkokauppamme kautta voimme kerätä asiakkaidemme henkilötietoja heidän tehdessä tilauksen. Näitä tietoja ovat:

  • tilaajan nimi
  • puhelinnumero, posti- ja sähköpostiosoite
  • laskutus- ja maksuvälinetiedot
  • mahdolliset tuotearvostelut
  • markkinointiin ja asiakastyytyväisyyteen liittyvät kyselyluvat

Palvelun käytöstä tallentuvia tietoja ovat:

  • toimitustiedot ja maksutavat
  • ostohistoria
  • verkkokaupan selaus- ja käyttötiedot
  • mobiililaitteen tunnistetiedot

3. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN JA REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

• asiakassuhteen hoitaminen/tilatun ravintolapalvelun toteuttaminen
• asiakaspalvelun hoitaminen ja kehittäminen
• asiakassuhteen ylläpito

4. REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen:

Essi Sipilä, 010 4249800 tai essi.sipila@staagi.fi

TARKASTUSOIKEUS
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

OIKEUS TIETOJEN OIKAISEMISEEN
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

POISTO-OIKEUS JA SUOSTUMUKSEN PERUUTTAMINEN
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

5. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Tietolähde on yksityisesti ylläpidetty tietosuojalainsäädännön edellyttämällä tavalla yrityksen liiketoiminnan ja asiakaspalvelun tarpeisiin asiakassuhteen muodostumiseksi ja ylläpitämiseksi.

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä.

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin ST-Ravintolat Oy:n ulkopuolelle.

7. KÄSITTELYN KESTO

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa.

8. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELIJÄT

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät, joiden työtehtävät sitä välttämättä edellyttävät, käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle (palvelun toimittajat), jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

9. TIETOJEN SIIRTO EU:N ULKOPUOLELLE

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 25.5.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Faro Channelside Bar & Restaurant

Kellosaarenranta 2

00180 Helsinki

puh. 010 424 9830

myynti@faroravintola.fi

http://www.faroravintola.fi/

y-tunnus: 1715252-9

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Checkout, jonka kautta tarjottavina maksuvaihtoehtoina ovat kotimaiset verkkopankkimaksut sekä yleiset luottokortit.

Kassalla ilmoittaessasi tietoja hyväksyt Checkout Finland Oy (Checkout Finland Oy Hämeenkatu 6 B 5. krs, 33100 Tampere) ehdot. Voit maksaa tilauksesi myös noudettaessa paikan päällä käteisellä, korttimaksuna tai MobilePaylla. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Faro Channelside Bar & Restaurant-verkkokaupan yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus, mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla: Faro Channelside Bar & Restaurant, puh. 010 4249830

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät pakkauskulut. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä oleva toimitustapa on itsenouto ravintolalta.

Toimitusaika

Annamme tilauksen yhteydessä arvion valmistumis- ja noutoajasta, ja halutessaan asiakas voi itse myös esittää toivotun noutoajan tilaukselleen annettujen ravintolan aukioloaikojen puitteissa tilauksen "lisätietoja"-kentässä. Ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille pikimmiten tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. 

Palautusehdot

Tilattua ruoka-annosta ei voi palauttaa. Halutessanne reklamoida tuotteesta, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse. Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus. Lunastamatta jätetystä tilauksesta, josta ei ole tehty ajallaan erillistä perusteltua peruutusilmoitusta perimme kulut täysimääräisinä.


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit